iPhone 5 lansat la finalul lui iunie? Terminalul ratează conferința WWDC astfel...

1.682 ori
<b>iPhone 5 lansat la finalul lui iunie? Terminalul ratează conferința WWDC astfel...</b>După ce majoritatea blogurilor tech au ajuns la un consens cu privire la zvonurile legate de lansarea lui iPhone 5 (aparent în toamnă), iată că o sursă din Coreea afirmă că am putea asista la debutul noului smartphone Apple la finalul lunii iunie....

După ce majoritatea blogurilor tech au ajuns la un consens cu privire la zvonurile legate de lansarea lui iPhone 5 (aparent în toamnă), iată că o sursă din Coreea afirmă că am putea asista la debutul noului smartphone Apple la finalul lunii iunie. Vestea vine de la ETNews.co.kr și are dezavantajul de a fi fost publicată pe 1 aprilie, ceea ce îi scade din credibilitate.

Dacă informația despre debutul lui iPhone 5 în a patra săptămână din iunie este reală, asta înseamnă că WWDC 2011, care începe pe 6 iunie va fi axat strict pe software. Astfel, evenimentul va servi drept preview pentru iOS 5 și momentul lansării pentru Mac OS X Lion. Cei de la ETNews afirmă că sursa informațiilor lor o constituie operatorii locali SK Telecom și KT.

în ce privește lansarea lui iPhone 5, aceasta va avea loc în cadrul unui eveniment media special, cu Steve Jobs drept MC. Pe cine să credem oare, pe cei doi operatori asiatici sau blogurile de specialitate cu surse în sânul Apple?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×