iPhone 5 lansat pe 16 august?! Noi joburi postate pe web anunță "o oportunitate deosebită" luna viitoare

1.333 ori
<b>iPhone 5 lansat pe 16 august?! Noi joburi postate pe web anunță "o oportunitate deosebită" luna viitoare</b>Dacă doriți să câștigați 120 de dolari pe zi lucrând pentru Apple și dacă vă aflați în Marea Britanie, gigantul din Cupertino are un job pentru cei interesați. Conform unor liste de joburi de pe web, Apple cauta angajați full time pentru "un...

Dacă doriți să câștigați 120 de dolari pe zi lucrând pentru Apple și dacă vă aflați în Marea Britanie, gigantul din Cupertino are un job pentru cei interesați. Conform unor liste de joburi de pe web, Apple cauta angajați full time pentru "un proiect atractiv" desfășurat în perioada 16 august - 29 octombrie.

Ce trebuie să facă noul angajat? Se presupune că el va trebui să "captureze mințile și inimile potențialilor clienți"... Pe scurt este vorba de o slujbă la un retailer britanic, care ar putea vinde noul iPhone chiar de luna viitoare. șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mici, având în vedere seria de zvonuri și scăpări recente cu numitor comun: lansarea noului iPhone va avea loc în septembrie/toamna.

în schimb, există și destul de mulți analiști care afirmă că Apple ar putea lansa mai mult de un iPhone nou, astfel că am putea asista atât la debutul lui iPhone 5, cât și al unui model 4S. O posibilitate este și anunțarea lui iPad 2 HD sau iPad 2 Plus, o variantă cu upgrade-uri hardware a lui iPad 2, la pachet cu noul iPhone.

Dacă până la 1 august nu vom mai avea nicio scăpare cu privire la un posibil debut luna viitoare a noului iPhone, atunci probabil informația este falsă... sau irelevanta.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×