Cosmote România vine cu o colecție de vară pentru abonați - noi abonamente și tarife pentru Internet mobil 3G

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.272 ori
<b>Cosmote România vine cu o colecție de vară pentru abonați - noi abonamente și tarife pentru Internet mobil 3G</b>Cosmote România anunță sosirea unei noi colecții de vară la abonamente, în 6 "mărimi" diferite în funcție de nevoile de comunicare ale fiecăruia. Fiecare dintre aceste abonamente include minute naționale, internaționale, minute și SMS-uri în...

Cosmote România anunță sosirea unei noi colecții de vară la abonamente, în 6 "mărimi" diferite în funcție de nevoile de comunicare ale fiecăruia. Fiecare dintre aceste abonamente include minute naționale, internaționale, minute și SMS-uri în rețea, minute către Romtelecom și MMS-uri în rețea, plus apeluri video în rețea și trafic de date.

Scopul noilor abonamente Cosmote este îmbunătățirea experienței vacanței de vară, ținându-vă astfel în contact cu cei apropiați. Noul portofoliu de planuri tarifare pentru voce și date mobile va satisface și cei mai pretențioși utilizatori. Ofertele se aplică atât pentru clienții noi, cât și pentru abonații ce doresc să își reînnoiască abonamentele.

Cel mai accesibil abonament este cel XS, cu tariful de 6.20 euro pe lună și care oferă 50 de minute naționale și internaționale în zona 1, 500 de minute în rețea, 500 de SMS-uri în rețea și 500 de minute în rețeaua fixă Romtelecom. Aveți la dispoziție și 10 MMS-uri în rețea și 100 de minute de apeluri video în rețea, plus 10 MB trafic de date. La celălalt spectru al ofertei se află abonamentul XXL de 24.80 de euro pe lună care dublează, triplează sau chiar multiplică cu 6 ofertele anterioare.

Aveți și 6 oferte pentru Internet 3G pe mobil, pornind de la cel Connect XS, ce costă 9 euro pe lună și include 2 GB de trafic la viteze de până la 21.6 Mbps până la cel Connect XXL, cu 30 de euro, 150 GB și aceeași viteză maximă. Noul portofoliu de date este disponibil și cu un nou computer portabil, laptopul ASUS K52N.

Cosmote România - noi abonamente și tarife pentru Internet mobil 3G

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×