Un viitor model Nokia Își face apariția În trailerul filmulul Real Steel; Nokia N9/N950?

2.002 ori
<b>Un viitor model Nokia Își face apariția În trailerul filmulul Real Steel; Nokia N9/N950?</b>După ce am aflat că telefonul Nokia N9/N950 se află în teste la autoritatea americană FCC, iată că un viitor telefon Nokia își face apariția în trailerul filmului Real Steel. Deocamdată numele modelului nu este cunoscut, astfel că handsetul...

După ce am aflat că telefonul Nokia N9/N950 se află în teste la autoritatea americană FCC, iată că un viitor telefon Nokia își face apariția în trailerul filmului Real Steel. Deocamdată numele modelului nu este cunoscut, astfel că handsetul rămâne un mister.

Nu este prima oară când vedem un telefon nelansat încă de finlandezi apărând într-un film, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul peliculelor Star Trek și The Dark Knight. De această dată, în filmul Real Steel, pe lângă Wolverine (Hugh Jackman) vom vedea și un model Nokia ce amintește de N8, dacă ne luăm după marginile sale și care ar putea rula MeeGo OS.

Interesant e faptul că marginile handsetului sunt iluminate folosind tehnologia LED aparent, iar interfața aduce cu screenshoturile lui MeeGo pe care le-am văzut în ultimii ani. Există totuși șansa ca acesta să fie doar un concept sau prototip, precum s-a întâmplat cu Nokia Aeon, care și-a făcut apariția în Star Trek în 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×