iPhone 5 primește noi antene, o nouă baterie - indicii În motherboard-ul ajuns pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.745 ori
<b>iPhone 5 primește noi antene, o nouă baterie - indicii În motherboard-ul ajuns pe web</b>De parcă cineva ar fi disecat iPhone 5 și ne-ar da zvonuri cu porția, astăzi apare pe web încă o imagine cu o componentă a noului iPhone, alta decât cele pe care le-am văzut deja. Până acum am văzut conectorul nou, panoul ecranului, bateria,...

De parcă cineva ar fi disecat iPhone 5 și ne-ar da zvonuri cu porția, astăzi apare pe web încă o imagine cu o componentă a noului iPhone, alta decât cele pe care le-am văzut deja. Până acum am văzut conectorul nou, panoul ecranului, bateria, butonul Home, iar astăzi vedem motherboard-ul și câteva indicii dezvăluite de acesta.

Din păcate în imagini nu apare și procesorul noului iPhone, care se zvonea că ar fi un A5-2 în luna mai a acestui an. E vorba despre un CPU similar cu cel de pe iPhone 4S, dar cu unele modificări. Slotul pentru cartela SIM pare mai mic decât cel de pe iPhone 4S, ducându-ne încă o dată cu gândul la teoria legată de slotul nano SIM pe care l-ar include noul telefon Apple. Firma care ar fi disecat handsetul afirma că există 5 pini în zona conectorului pentru baterie, față de 4 pe iPhone 4S și recent aflam că noul produs Apple va avea o baterie de capacitate ridicată.

iPhone 5

Cei care au analizat aceste imagini afirma că există mai multe conexiuni pentru antene decât pe iPhone 4S, ducând cu gândul la includerea de suport LTE pe acest model. și conectorul pentru display de pe placa de bază e modificat, ceea ce poate indica faptul că Apple folosește o nouă tehnologie pentru display. Ca de obicei vă recomandăm precauție în abordarea acestor zvonuri și rabdare până pe 12 septembrie, când Apple ar urma să prezinte iPhone 5.

iPhone 5 primește noi antene, o nouă baterie - indicii În motherboard-ul ajuns pe web

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×