Motorola taie 20% din forța de muncă, Își Închide o treime din birouri

Autor:  | Publicat în:  Motorola 703 ori
<b>Motorola taie 20% din forța de muncă, Își Închide o treime din birouri</b>Achiziția Motorola Mobility de către Google nu se poate face fără "victime", iar prin asta înțeleg forța de muncă a companiei care a inventat telefonul mobil. Este evident că după o achizitie urmează restructurarea și acum am ajuns la etapa...

Achiziția Motorola Mobility de către Google nu se poate face fără "victime", iar prin asta înțeleg forța de muncă a companiei care a inventat telefonul mobil. Este evident că după o achizitie urmează restructurarea și acum am ajuns la etapa în care Moto își va reduce forța de muncă cu 20% și va închide o treime din birourile sale la nivel mondial.

Compania a anunțat oficial că va închide 94 de birouri, iar în rândul personalului disponibilizat se numără și 40% dintre vicepreședinți. Mutarea va avea impact asupra prezenței firmei americane în Asia și mai ales în India, conform The New York Times. Motorola Mobility se va axa pe operarea din centre precum Chicago, Sunnyvale sau Beijing și aflăm cu această ocazie și că noua Motorola cu personal redus va lucra la mai puține terminale, axându-se pe câteva modele de calitate de-a lungul unui an.

Mai puține handseturi înseamnă și mai puține componente, deci se va renunța la unii dintre furnizori. Compania a anunțat că va reduce achizițiile de componente cu 50%, ceea ce ne face să întrebăm cu ce frecvență se vor lansa terminalele Droid/RAZR și altele asemenea de acum încolo. Deja Motorola a redus lansările de telefoane în ultimul an și ar putea ajunge ca Apple: un singur telefon pe an, dar unul și bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×