iPhone 5 și iPad 2 vor suporta plăți mobile cu ajutorul tehnologiei NFC

1.354 ori
<b>iPhone 5 și iPad 2 vor suporta plăți mobile cu ajutorul tehnologiei NFC</b>Un articol recent publicat de Bloomberg ne oferă noi detalii despre iPad 2 și iPhone 5, care ar putea sosi cu suport pentru tehnologia NFC. Cu ajutorul acestei tehnologii wireless cu rază scurtă de acțiune, utilizatorii noii generații de iPad și...

Un articol recent publicat de Bloomberg ne oferă noi detalii despre iPad 2 și iPhone 5, care ar putea sosi cu suport pentru tehnologia NFC. Cu ajutorul acestei tehnologii wireless cu rază scurtă de acțiune, utilizatorii noii generații de iPad și iPhone vor putea realiza plăți mobile cu ușurință. Ei vor trebui doar să treacă terminalul peste niște gadgeturi specializate și plata va fi realizată.

Apple pregătește deja implementarea unei astfel de funcții pe viitoarele terminale iOS, iar chipuri Near Field Communication (NFC) și o soluție software specială sunt implicate. Sursa informațiilor este chiar Richard Doherty, director al firmei de consultanță Envisioneering Group. Aceasta afirmă că iPad 2 și iPhone 5 vor fi lansate în acest an cu funcționalitate completă NFC.

Ca o confirmare a veștii avem și angajările recente din cadrul gigantului din Cupertino, ce a inclus în staff-ul său și experți în tehnologia NFC. în plus, există și patentele Apple pentru acest tip de tehnologie. Asociind plățile wireless cu iTunes ar putea rezulta încă o modalitate de profit pentru Apple, iPhone devenind și un portofel mobil, nu doar player video/audio, telefon, laptop și consolă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×