iPhone 5 și iPad 3 - designuri create de un român!

2.098 ori
<b>iPhone 5 și iPad 3 - designuri create de un român!</b>Iată că designurile futuriste de iPhone și iPad nu vin doar din afară și de această dată vedem și contribuția unui român la acestea. iPad 3 și iPhone 5 au fost reprezentate sub formă de concepte de către Roman Vladimir Sima, care și-a postat...

Iată că designurile futuriste de iPhone și iPad nu vin doar din afară și de această dată vedem și contribuția unui român la acestea. iPad 3 și iPhone 5 au fost reprezentate sub formă de concepte de către Roman Vladimir Sima, care și-a postat ideile pe Flickr.

Observați faptul că ambele terminale adopta un design glossy și păstrează butonul Home în forma sa hardware. E greu de spus dacă diagonala lui iPhone 5 s-a schimbat față de predecesorul său, dar cert e că teoria ecranului edge to edge nu pică, mai ales că acum corpul handsetului arata foarte uniform. Nu avem alte detalii despre aceste modele, în afara faptului că ele sunt concepte.

iPhone 5 și iPad 3 - designuri create de un român!

E greu chiar să observăm vreun difuzor sau buton de volum, eventual camera frontală pe aceste modele, dar suntem siguri că ele se afla acolo, bine "deghizate". Observăm și că designurile nu sunt foarte rotunjite, păstrând forme mai degrabă drepte, spre deosebire de conceptele recente, care prezentau un iPhone 5 cu spate rotunjit sau design în formă de "lacrima".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×