Samsung atacată de Apple În țara sa natală - proces pentru brevete În Coreea de Sud

1.927 ori
<b>Samsung atacată de Apple În țara sa natală - proces pentru brevete În Coreea de Sud</b>Deși cu o săptămână în urmă un judecător american le recomanda celor de la Samsung și Apple să își trimită bomboane și să se împace, iată că duelul giganților continuă. Cea mai nouă mutare aparține companiei americane, care a dat în...

Deși cu o săptămână în urmă un judecător american le recomanda celor de la Samsung și Apple să își trimită bomboane și să se împace, iată că duelul giganților continuă. Cea mai nouă mutare aparține companiei americane, care a dat în judecată Samsung chiar în țara sa natală, Coreea de Sud.

Motivul acestei noi acțiuni legale este încălcarea brevetelor, deja un lucru clasic pentru gigantul din Cupertino. Problemele între cei doi producători de smartphone-uri au apărut în luna aprilie, atunci când Apple a afirmat că întreaga serie de produse Galaxy de la Samsung reprezintă copii, fie ale tabletei iPad, fie ale lui iPhone.

Ce a urmat a fost o serie de procese, iar Apple a obținut la un moment dat permisiunea de a arunca o privirea asupra produselor nelansate Samsung, pentru a se asigura că nu îi vor fi copiate terminalele. Apoi compania asiatică a oferit replică, cerând judecătorilor permisiunea de a vedea de asemenea iPad 3 și iPhone 5. Rezultatul a fost un document lung întocmit de Apple, în care 25 de terminale Samsung sunt menționate drept clone.

Cel mai amuzant a fost să vedem și noul Sidekick pe listă, acesta neavând nimic în comun cu tehnologia din Cupertino... Oare cum se va termina acest duel?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×