iPhone 5 si iPhone 6 confirmate de firmware-ul Apple TV?

1.881 ori
<b>iPhone 5 si iPhone 6 confirmate de firmware-ul Apple TV?</b>Cel mai nou firmware Apple TV a scapat din greseala detalii despre 2 noi modele iPhone, care in cel mai bun caz sunt iPhone 5 si iPhone 6. In cel mai rau caz avem de-a face cu deja legendarul iPhone CDMA pentru operatorul Verizon si un alt model cu mici...

Cel mai nou firmware Apple TV a scapat din greseala detalii despre 2 noi modele iPhone, care in cel mai bun caz sunt iPhone 5 si iPhone 6. In cel mai rau caz avem de-a face cu deja legendarul iPhone CDMA pentru operatorul Verizon si un alt model cu mici upgrade-uri si bug fix-uri.

Speculatiile au luat-o deja razna, cel putin in cazul Phonedog.com, care deja presupune ca unul dintre aceste modele ar putea incorpora o tastatura fizica glisanta... Teoria cu iPhone CDMA pare mai plauzibila, mai ales ca zvonurile afirma de ceva timp ca un iPhone 4 in varianta pentru Verizon va fi lansat la inceputul anului viitor.

Mai interesant este celalalt model de iPhone, iar la felul in care cunoastem noi Apple, ar putea fi vorba de un iPhone 4 fara probleme cu antena si cu o mica imbunatatire, care va fi "umflata" de PR-ul Apple, cum s-a intamplat cu Retina Display si FaceTime, functii care nu ar fi fost atat de laudate pe orice alt smartphone in 2010.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×