iPhone 5, surprins În varianta albă... sau doar un alt fals?

2.914 ori
<b>iPhone 5, surprins În varianta albă... sau doar un alt fals?</b>A devenit deja clar că în acest an Apple ar putea schimba metoda obișnuită de lansare a lui iPhone, optând pentru un debut în toamnă, în loc de vară. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă o așteptare mai mare pentru fanii Apple, asta înseamnă...

A devenit deja clar că în acest an Apple ar putea schimba metoda obișnuită de lansare a lui iPhone, optând pentru un debut în toamnă, în loc de vară. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă o așteptare mai mare pentru fanii Apple, asta înseamnă și o perioadă mai lungă de speculații, zvonuri, falsuri și imagini postate pe web.

Acesta ar putea fi și cazul imaginii de mai sus, care aparent reprezintă un model iPhone 5, conform celor de la M.I.C. Gadget, care au exclusivitate asupra sa. Noul iPhone este mai subțire decât predecesorul său și vine cu un touchscreen cu diagonală mai mare, dacă ne luăm după comparația de mai jos.

Partea din spate a terminalului este rotunjită, ca și în cazul modelelor mai vechi de iPhone, dar este greu să ne dăm seama de aceste detalii ale designului din aceste imagini de calitate scăzută. Bănuim că dacă handsetul ar fi fost real, Apple s-ar fi sesizat deja și ar fi început un scandal în toată regula, dar cum nu este cazul, acesta este probabil un fals sau un telefon made în China.

iPhone 5, surprins În varianta albă... sau doar un alt fals?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×