Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, lansată de Vodafone România mâine? (Video)

2.919 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, lansată de Vodafone România mâine? (Video)</b>Iată că tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 își face intrarea triumfală în Europa, prin intermediul lansării sale în Portugalia, ceea ce ne duce cu gândul și la o lansare în România prin Vodafone. După cum arată și posterul de mai jos, astăzi...

Iată că tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 își face intrarea triumfală în Europa, prin intermediul lansării sale în Portugalia, ceea ce ne duce cu gândul și la o lansare în România prin Vodafone. După cum arată și posterul de mai jos, astăzi debutează în Portugalia noua tableta Honeycomb, la prețul de 589.9 euro.

Am avut ocazia să analizăm îndeaproape noul model încă din luna februarie a acestui an, când am fost prezenți la MWC 2011, în Barcelona, iar rezultatul a fost clipul pe care îl puteți vedea la finalul articolului. Nu cu mult timp în urmă, Vodafone anunța că multe dintre produsele de la MWC vor sosi în oferta sa în această primăvară, deci suntem aproape de momentul lansării.

Samsung Galaxy Tab 10.1 este o tabletă dual core cu procesor Nvidia Tegra 1 de 1 GHz, o cameră de 8 megapixeli, display de 10 inchi și OS Android 3.0 Honeycomb. După punerea în vânzare a produsului în Portugalia astăzi și Olanda urmează să vândă terminalul în următoarele zile, conform Engadget și bănuim că până pe 1 mai vom avea tableta și în România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×