iPhone 5 va avea formă de "lacrimă" și va debuta În august? Surse interne confirmă!

1.830 ori
<b>iPhone 5 va avea formă de "lacrimă" și va debuta În august? Surse interne confirmă!</b>Două zvonuri despre iPhone 5 sunt de mare interes astăzi, cu accentul pe cel provenit de la Boy Genius Report. Aceștia au o sursă internă, care le-a confirmat că noul iPhone va fi mai mult decât un upgrade pentru iPhone 4, fiind mai degrabă un...

Două zvonuri despre iPhone 5 sunt de mare interes astăzi, cu accentul pe cel provenit de la Boy Genius Report. Aceștia au o sursă internă, care le-a confirmat că noul iPhone va fi mai mult decât un upgrade pentru iPhone 4, fiind mai degrabă un terminal cu totul nou.

O "sursă de încredere" i-a sfătuit pe cei de la BGR să se aștepte la modificări de design radicale ale carcasei noului iPhone. Cei de la This is My Next plusează și citează zvonuri ce afirmă că telefonul va adopta un design tip "lacrimă" (teardrop) - imagine sus, popular în industria auto. Revenind la sursa menționată mai sus, aceasta amintește și o de schimbare de planuri cu privire la debutul smartphone-ului, care ar urma să sosească în august în loc de septembrie.

Tradiția Apple dictează ca de obicei evenimentul din prima lună de toamnă să fie dedicat unei noi generații de iPod-uri, dar compania din Cupertino ar putea renunța la tradiție în acest an. Se pare că scopul celor de la Apple este să prezinte oficial iPhone 5/iPhone 4S la începutul sau la mijlocul lunii august, acesta urmând să fie disponibil pe piață la sfârșitul lunii.

Oare câte din aceste zvonuri se vor confirma și la câte schimbări de design și Photoshopuri să ne mai așteptam până la debutul noului iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×