iPhone 5 va avea tastatură glisantă QWERTY? Apple testează un prototip cu un astfel de design!

3.248 ori
<b>iPhone 5 va avea tastatură glisantă QWERTY? Apple testează un prototip cu un astfel de design!</b>Conform unui blog din Taiwan, Apple se află în faza de testare cu iPhone 5, având în acest moment 3 propuneri de modele pentru viitoarea generație de telefoane. Printre acestea se numără și un prototip cu tastatura fizică QWERTY glisantă, dacă...

Conform unui blog din Taiwan, Apple se află în faza de testare cu iPhone 5, având în acest moment 3 propuneri de modele pentru viitoarea generație de telefoane. Printre acestea se numără și un prototip cu tastatura fizică QWERTY glisantă, dacă este să credem zvonurile.

Ceea ce vedem în imaginea de mai sus este doar un iPhone 4 cu un accesoriu numit Keyboard Buddy, creat de BoxWave și servind drept tastatură fizică pentru handset. Aceeași sursă din Taiwan afirmă că noul smartphone produs de Apple va sosi cu o cameră de 8 megapixeli și o carcasă chiar mai subțire decât cea a lui iPhone 4, care a devenit cel mai subțire handset din lume atunci când a fost anunțat.

Aflăm și câteva detalii despre următorul iPad, care ar include o cameră și va fi mai subțire decât predecesorul său. Să vedem câte dintre aceste speculații vor deveni realitate în următoarele luni, în care ne așteaptă debutul lui iPhone 5 și iPad 2.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×