iPhone 5 va sosi cu o cameră de 8 megapixeli produsă de Sony?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.773 ori
<b>iPhone 5 va sosi cu o cameră de 8 megapixeli produsă de Sony?</b>E binecunoscut faptul că Steve Jobs, faimosul CEO Apple, a avut întotdeauna ca inspirație compania japoneză Sony. Ei bine iată că acum există pentru prima oară oportunitatea unui parteneriat între gigantul din Cupertino și creatorul consolei...

E binecunoscut faptul că Steve Jobs, faimosul CEO Apple, a avut întotdeauna ca inspirație compania japoneză Sony. Ei bine iată că acum există pentru prima oară oportunitatea unui parteneriat între gigantul din Cupertino și creatorul consolei PlayStation. Motivul? Partenerul OmniVision nu va avea senzorul de 8 megapixeli pregătit la timp pentru lansarea lui iPhone 5.

Vestea vine de la analistul britanic Tristan Gerra, care afirmă că OmniVision ar putea pierde statutul de partener Apple. La această oră avem de-a face doar cu zvonuri, deoarece nici măcar nu știm cum se va numi iPhone 5 și ce fel de cameră va folosi. Există speculații că vina pentru întârzierea senzorului foto OmniVision o poartă producătorul taiwanez de chipuri TSMC, care nu mai face față comenzilor, din cauza popularității tabletelor și smartphone-urilor.

Un argument care susține teoria camerei de 8 megapixeli este faptul că astfel de senzori au fost incluși pe cele mai noi modele Xperia, pe care Sony Ericsson le-a prezentat la Mobile World Congress în această lună. Am putea avea în 2011 un iPhone care să aibă potențialul tehnologic al lui Xperia Pro de exemplu, la capitolul foto, dar asta vom afla de abia la vară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×