iPhone 5C primește un prim unboxing al carcaselor sale colorate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.144 ori
<b>iPhone 5C primește un prim unboxing al carcaselor sale colorate (Video)</b>După sute de fotografii cu iPhone 5C, astăzi vă prezentăm și un clip video cu un unboxing al carcaselor sale colorate. După cum știți deja, se speculează că acel "C" din numele noului iPhone poate fi asociat cu "Color". &nbsp; iPhone 5C va fi...

După sute de fotografii cu iPhone 5C, astăzi vă prezentăm și un clip video cu un unboxing al carcaselor sale colorate. După cum știți deja, se speculează că acel "C" din numele noului iPhone poate fi asociat cu "Color".

iPhone 5C va fi primul telefon Apple de buget și ar putea debuta pe 10 septembrie, atunci când se zvonește că Apple ar avea programat un eveniment oficial de anvergură. Observați în clipul integrat aici și o comparație între carcasa albă de iPhone 5C și un iPhone 5, iar diferența de grosime dintre cele două nu e chiar atât de mare pe cât v-ați aștepta. Tot in clip vedem si o varianta verde, galbena, albastra si rosie de carcasa.

Cei de la iCrackUriDevice, care s-au ocupat de acest unboxing afirma că vor realiza și o comparație video și un hands on pentru componentele lui iPhone 5C. în urma acestor scăpări, am o singură întrebare: cum a fost atât de ușor de această dată că atât de multe site-uri să pună mâna pe componente, carcase și uneori și modele finalizate de iPhone 5S și 5C? A slăbit Apple politicile de securitate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×