IT Congress 2013 Începe mâine la Timișoara; Tehnologie de vârf și expozanți locali!

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.104 ori
<b>IT Congress 2013 Începe mâine la Timișoara; Tehnologie de vârf și expozanți locali!</b>Un eveniment foarte interesant din zona IT/telecom/tech începe mâine la Timișoara: IT Congress 2013. Anul trecut am fost prezenți la eveniment la invitația Eta2U și am avut ocazia să vedem un ASUS PadFone la lucru. &nbsp; &nbsp; ASUS a avut un...

Un eveniment foarte interesant din zona IT/telecom/tech începe mâine la Timișoara: IT Congress 2013. Anul trecut am fost prezenți la eveniment la invitația Eta2U și am avut ocazia să vedem un ASUS PadFone la lucru.

ASUS a avut un stand la IT Congress, iar alte branduri partenere au fost Cisco România, Intel, Microsoft România și McAfee. în 2012 au existat peste 1000 de participanți, 56 de sesiuni de prezentări și workshop-uri, 22 de parteneri (branduri internationale) și peste 100 de experți din partea Eta2U și partenerilor săi.

în acest an partenerii includ Microsoft, Cisco, APC, HP, Dell, Xerox, IBM și multe alte companii. Vor exista și tombole la eveniment, unele chiar cu 21 de premii zilnic: 1 televizor LCD de 42 inch și 9 tablete ASUS Vivo Tab Smart, plus 11 console Xbox cu Kinect. Vor avea loc întâlniri hands on în cadrul a numeroase focus group-uri și demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate. Revenim cu detalii de îndată ce luăm pulsul evenimentului!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×