Pantech Vega Iron Își face apariția În noi imagini; Colțul său din dreapta fascinează

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.204 ori
<b>Pantech Vega Iron Își face apariția În noi imagini; Colțul său din dreapta fascinează</b>Am mai vorbit despre Pantech Vega Iron, atunci când acest smartphone a avut parte de o scurgere de informații săptămâna trecută și iată că handsetul revine, de această dată cu imagini. Terminalul ar urma să fie un flagship al companiei...

Am mai vorbit despre Pantech Vega Iron, atunci când acest smartphone a avut parte de o scurgere de informații săptămâna trecută și iată că handsetul revine, de această dată cu imagini. Terminalul ar urma să fie un flagship al companiei asiatice, care va ieși în evidență prin ecranul său fără margini vizibile.

Observăm și un colț foarte interesant în partea dreaptă, unul care pare a fi de tip agățătoare, cam cum avea tableta Nook pe care am testat-o anul trecut, dar la o scară mult mai mică. Pantech Vega Iron ar urma să vină cu un ecran Full HD și dotări care să îl pună la bătaie cu alte flagship-uri ale momentului. Asta presupune minim un CPU quad core Snapdragon S4 Pro, camera de 13 MP și Android 4.1 sau 4.2.

Pantech Vega Iron

Se zvonește că acest terminal va debuta în dată de 18 aprilie, deci mai avem de așteptat doar 2 zile. Având în vedere că brandul Pantech e practic inexistent la noi în țară, probabil mai avem de așteptat luni bune până să vedem așa ceva și la noi. Pantech e o marcă de telefoane destul de apreciată în SUA și poate că va reuși să se impună și în Europa cândva, mai ales dacă acest model are succes.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×