iPhone 6 ar putea sosi cu o cameră de 10 megapixeli; Iată ce Îmbunătățiri va aduce ea!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.492 ori
<b>iPhone 6 ar putea sosi cu o cameră de 10 megapixeli; Iată ce Îmbunătățiri va aduce ea!</b>Era de așteptat ca iPhone 6 să îmbunătățească camera de pe telefoanele Apple, de vreme ce ultimele 2 versiuni de telefon au avut camere inferioare concurenților lor. Uitați-vă la performanța low light a lui iPhone 5s și apoi a lui HTC One......

Era de așteptat ca iPhone 6 să îmbunătățească camera de pe telefoanele Apple, de vreme ce ultimele 2 versiuni de telefon au avut camere inferioare concurenților lor. Uitați-vă la performanța low light a lui iPhone 5s și apoi a lui HTC One... Ei bine hai să aflăm ce ar putea aduce iPhone 6.

Speculațiile și analiștii se așteaptă la o cameră clar mai bună decât cea de 8 MP cu deschidere F/2.2 de pe iPhone-ul din 2013. Se vehiculează un senzor de 10 megapixeli cu deschidere F/1.8 și o nouă lentilă de filtrare, pentru o mai bună claritate a imaginii. Din China vin și informații ce afirmă că noul modul vă fi tot unul de 8 megapixeli, dar va aduce îmbunătățiri în alte zone, precum acel filtru și stabilizarea optică a imaginii.

HTC a dovedit anul trecut ca megapixelii nu contează și asta a făcut și Motorola cu al său Moto X, dar asta nu înseamnă că numărul uriaș de megapixeli de pe Lumia 1020 nu a fost bine folosit... Dacă mă întrebați pe mine, ar fi esențial ca Apple să umble la captura low light, la stabilizare și mai ales la opțiunile foto/video.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×