iPhone 6 ar putea sosi cu o cameră de 10 megapixeli; Iată ce Îmbunătățiri va aduce ea!

1.564 ori
<b>iPhone 6 ar putea sosi cu o cameră de 10 megapixeli; Iată ce Îmbunătățiri va aduce ea!</b>Era de așteptat ca iPhone 6 să îmbunătățească camera de pe telefoanele Apple, de vreme ce ultimele 2 versiuni de telefon au avut camere inferioare concurenților lor. Uitați-vă la performanța low light a lui iPhone 5s și apoi a lui HTC One......

Era de așteptat ca iPhone 6 să îmbunătățească camera de pe telefoanele Apple, de vreme ce ultimele 2 versiuni de telefon au avut camere inferioare concurenților lor. Uitați-vă la performanța low light a lui iPhone 5s și apoi a lui HTC One... Ei bine hai să aflăm ce ar putea aduce iPhone 6.

Speculațiile și analiștii se așteaptă la o cameră clar mai bună decât cea de 8 MP cu deschidere F/2.2 de pe iPhone-ul din 2013. Se vehiculează un senzor de 10 megapixeli cu deschidere F/1.8 și o nouă lentilă de filtrare, pentru o mai bună claritate a imaginii. Din China vin și informații ce afirmă că noul modul vă fi tot unul de 8 megapixeli, dar va aduce îmbunătățiri în alte zone, precum acel filtru și stabilizarea optică a imaginii.

HTC a dovedit anul trecut ca megapixelii nu contează și asta a făcut și Motorola cu al său Moto X, dar asta nu înseamnă că numărul uriaș de megapixeli de pe Lumia 1020 nu a fost bine folosit... Dacă mă întrebați pe mine, ar fi esențial ca Apple să umble la captura low light, la stabilizare și mai ales la opțiunile foto/video.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×