iPhone 6 cu cameră 3D și corp metalic curbat prezentat Într-un clip video și imagini (Concept)

2.773 ori
<b>iPhone 6 cu cameră 3D și corp metalic curbat prezentat Într-un clip video și imagini (Concept)</b>Apreciem întotdeauna un concept bine realizat, după cum este și cazul acestui iPhone 6 cu camera 3D și corp metalic. Creație a lui Hassen Cad și Ran Avni, terminalul are și un clip video asociat, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp;...

Apreciem întotdeauna un concept bine realizat, după cum este și cazul acestui iPhone 6 cu camera 3D și corp metalic. Creație a lui Hassen Cad și Ran Avni, terminalul are și un clip video asociat, pe care îl puteți admira mai jos.

Observați faptul că avem la dispoziție un ecran edge to edge și că telefonul adopta o ușoară formă de clepsidra, fiind mai îngust la mijloc și mai lat în partea superioară și inferioară. Handsetul este și ușor curbat, atunci când e privit din profil, iar dotările sale includ un display de 4.8 inch, camera duala 3D de 8 megapixeli și o cameră FaceTime HD de 3.2 megapixeli.

iPhone 6 cu cameră 3D și corp metalic curbat prezentat Într-un clip video și imagini (Concept)

Acest iPhone 6 mai vine și cu 1 sau 2 GB RAM, procesor quad core, LTE, NFC și probabil și senzor pentru amprente în partea inferioară. Trebuie să recunosc că acest model nu e chiar atât de futurist și aș vedea Apple producând așa ceva, evident fără cameră 3D, care s-a dovedit un eșec pentru LG și HTC. Ați cumpăra un astfel de telefon?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×