iPhone 6 de 5.5 inch este uriaș! Iată-l comparat cu Galaxy Note 3 și LG G3 (Video)

2.187 ori
<b>iPhone 6 de 5.5 inch este uriaș! Iată-l comparat cu Galaxy Note 3 și LG G3 (Video)</b>iPhone 6 în versiunea de 4.7 inch a avut parte de mult mai multe scăpări decât modelul de 5.5 inch, care va fi primul phablet Apple. Azi avem și șansa de a vedea acest device în acțiune în clipul de mai jos, în care un prototip de iPhone 6 de...

iPhone 6 în versiunea de 4.7 inch a avut parte de mult mai multe scăpări decât modelul de 5.5 inch, care va fi primul phablet Apple. Azi avem și șansa de a vedea acest device în acțiune în clipul de mai jos, în care un prototip de iPhone 6 de acest gen e comparat cu Galaxy Note 3 și LG G3.

Cel care face comparația afirma din start că phabletul este uriaș și se remarcă faptul că el este mai lung decât Galaxy Note 3, dar și mai subțire. iPhone 6 de 5.5 inch este și puțin mai subțire decât LG G3, dar și mai mare decât acesta. Aparent el e destul de greu de ținut în mână, dupa cum se afirmă în timpul aceluiași hands on. Designul este același ca și în cazul modelului de 4.7 inch, pe care l-am văzut de foarte multe ori până acum.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil subțire, colțuri și margini rotunjite, plus butoane de volum cu nou design și un buton On/Off mutat în dreapta. Camera din spate folosește un blitz singular acum, iar diferența de dimensiune generală față de iPhone 5s este semnificativă, cel puțin pentru phablet. Rețineți că aici vedem doar o machetă și nu terminalul final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×