Huawei Honor 6 apare Într-o schiță de design cu o săptămână Înainte de lansare

1.009 ori
<b>Huawei Honor 6 apare Într-o schiță de design cu o săptămână Înainte de lansare</b>Ceea ce vedeți mai jos nu este o schiță de iPhone 6 sau 7, ci un design pentru modelul de telefon Huawei Honor 6. Handsetul va debuta pe 24 iunie, iar ce avem aici este doar un draft al variantei finale. &nbsp; Terminalul prezentat în imagine adopta...

Ceea ce vedeți mai jos nu este o schiță de iPhone 6 sau 7, ci un design pentru modelul de telefon Huawei Honor 6. Handsetul va debuta pe 24 iunie, iar ce avem aici este doar un draft al variantei finale.

Terminalul prezentat în imagine adopta designul minimalist al celor de la Apple, vine cu colțuri rotunjite și un panou spate complet drept. Camera nu este centrată, iar blitzul se află sub ea. Se pare că acest smartphone va integra un display de 5 inch, cu rezoluție Full HD, iar la interior se va afla un procesor 8 core Kirin 920, tactat la 1.3 GHz. De asemenea vom avea la dispoziție 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli (Sony IMX214) și o cameră frontală de 5 MP.

Acest model Huawei va rula Android 4.4, va integra o baterie de 3000 mAh și se vehiculează un preț de 481 de dolari. Dacă procesorul Kirin de mai sus nu va suna familiar, aflați că el atinge scoruri mai înalte decât un Snapdragon 801 în benchmarkuri și vine cu suport pentru RAM dual channel și ecrane 2K, dar și 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×