iPhone 6 este comparat din punct de vedere al dimensiunilor cu terminalele flagship ale anului 2014

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.393 ori
<b>iPhone 6 este comparat din punct de vedere al dimensiunilor cu terminalele flagship ale anului 2014</b>Deja nu mai este un secret că iPhone 6 va debuta oficial pe data de 9 septembrie, și nici faptul că acest nou terminal va integra un display de mari dimensiuni (4.7 inch). Având la dispoziție o serie de machete ale lui iPhone 6, de curând s-a putut...

Deja nu mai este un secret că iPhone 6 va debuta oficial pe data de 9 septembrie, și nici faptul că acest nou terminal va integra un display de mari dimensiuni (4.7 inch). Având la dispoziție o serie de machete ale lui iPhone 6, de curând s-a putut realiza o comparație video între aceste machete și terminalele flagship ale anului 2014 cu scopul de a vedea cum stă iPhone 6 din punct de vedere al dimensiunilor.

Astfel, machetele iPhone 6 au ajuns a fi comparate cu device-urile celebre lansate anul acesta, cum ar fi HTC One (M8), Samsung Galaxy S5, sau Galaxy Alpha. După cum bine știm, acesta din urmă aduce la pachet tot o diagonală de 4.7 inch, mărime ce va fi adoptată și de către noua generație iPhone.

Cu toate că un display de 4.7-inch nu este atât de mare pentru anul 2014, se pare că iPhone 6 va avea dimensiuni asemănătoare cu cele regăsite pe un smartphone de 5 inch. Pentru ca acest lucru să fie confirmat, va trebui să așteptăm ziua de 9 septembrie, moment în care toate neclaritățile vor ieși la iveală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×