iPhone 6 În versiunea de 5.5 inch se dezvăluie din nou, de această dată și În clipuri video

840 ori
<b>iPhone 6 În versiunea de 5.5 inch se dezvăluie din nou, de această dată și În clipuri video</b>Dacă nu v-ați plictisit de săptămânalele leakuri ale lui iPhone 6, iată încă unul astăzi, de această dată sub formă de clip video și în acest caz e vorba despre versiunea phablet a terminalului, cea de 5.5 inch. Suntem la puțin peste 2...

Dacă nu v-ați plictisit de săptămânalele leakuri ale lui iPhone 6, iată încă unul astăzi, de această dată sub formă de clip video și în acest caz e vorba despre versiunea phablet a terminalului, cea de 5.5 inch. Suntem la puțin peste 2 săptămâni distanță de presupusul eveniment Apple de pe 9 septembrie, deci nu ne mira aceasta intensificare a apariției de leakuri.

Imaginile pe care le vedeți aici provin de la o sursă care ar fi obținut panoul spate al phabletului Apple de la o sursă din cadrul furnizorilor Apple. Fotografiile au fost postate pe evasi0njailbreak.com, site care afirmă că acestea sunt primele reprezentări grafice reale ale sasiului din aluminiu de pe acest device de 5.5 inch. După cum ne așteptam, designul este același cu cel al versiunii de 4.7 inch, cu margini rotunjite, butoane de volum alungite și buton lateral On/Off.

iPhone 6 În versiunea de 5.5 inch se dezvăluie din nou, de această dată și În clipuri video

Nu știm foarte multe despre iPhone 6 de 5.5 inch, deși în ultima vreme s-a vorbit mult despre bateria să de 2915 mAh și în mare de specificații similare cu ale lui iPhone 5 de 4.7 inch. Multă vreme s-a scris că versiunea mai mare va întârzia din cauza unor probleme de producție, dar aceste zvonuri au început să dispară în ultima vreme, deci am putea vedea acest model lansat tot pe 9 septembrie.

​

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×