iPhone 6 Înregistrează vânzări cu mult mai mari față de modelul phablet iPhone 6 Plus

Autor:  | Publicat în:  Apple 810 ori
<b>iPhone 6 Înregistrează vânzări cu mult mai mari față de modelul phablet iPhone 6 Plus</b>Odată cu debutul comercial de ieri a noii generații de terminale iPhone, au fost realizate și o serie de grafice cu privire la numărul de terminale vândute, grafice ce scot la iveală care dintre cele două modele lansate de către gigantul din...

Odată cu debutul comercial de ieri a noii generații de terminale iPhone, au fost realizate și o serie de grafice cu privire la numărul de terminale vândute, grafice ce scot la iveală care dintre cele două modele lansate de către gigantul din Cupertino sunt mai bine vândute pe piață.
​

​
​

Din câte se poate observa în imaginea de mai sus, varianta de 4.7 inch a lui iPhone 6 a înregistrat vânzări cu mult mai mari în comparație cu modelul phablet de 5.7 inch. Cu toate acestea, cifrele slabe înregistrate de către iPhone 6 Plus s-ar putea datora în special faptului că stocurile acestui model sunt limitate.

Un alt motiv pentru care fanii Apple consideră modelul iPhone 6 ca fiind un device mai potrivit ar putea sta în spatele diagonalei sale de 4.7 inch, dimensiune ce face trecerea de la iPhone 5/iPhone 5s (4 inch) ceva mai ușoară, urmând ca probabil pe viitor să vadă modelul Plus ca fiind un upgrade.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×