iPhone 6 primește unboxing În limba romană de la prietenii de la iPhoneforum.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.116 ori
<b>iPhone 6 primește unboxing În limba romană de la prietenii de la iPhoneforum.ro (Video)</b>înainte de bloguri tech și înainte și de Mobilissimo.ro, prietenii de la iPhoneforum.ro au realizat o prezentare video pentru iPhone 6. Ea include și un unboxing, pe care îl puteți admira mai jos. Am fost șocat să văd o cutie albă atât de...

înainte de bloguri tech și înainte și de Mobilissimo.ro, prietenii de la iPhoneforum.ro au realizat o prezentare video pentru iPhone 6. Ea include și un unboxing, pe care îl puteți admira mai jos. Am fost șocat să văd o cutie albă atât de neinspirată și cu o zonă superioară fără nici o imagine.

​

Căștile Earpods au rămas neschimbate și deși cel care a realizat clipul afirma că și încărcătorul e la fel, eu am văzut cel puțin la iPhone 5c un încărcător mai mare și mai lat. Cei de la iPhoneforum.ro au achiziționat versiunea alb/argintiu a handsetului și remarc că nouă camera iese în relief cam mult din spatele acestui handset. Vedeți în această prezentare și o comparație cu iPhone 5, cu mențiunea că handsetul măsoară aproape cât tot ecranul lui iPhone 6.

Au fost realizate și câteva teste benchmark, în care evident iPhone 6 a triumfat, dar diferențele de performanță nu au fost chiar atât de mari pe cât a promis Apple. La funcționarea de zi cu zi și în meniuri nu se sesizează diferențe de viteză sau de fluiditate. iPhone 6 a atins scorul de 17488 puncte, care dacă nu mă înșel este mai slab decât scorul lui Galaxy Note 3, care ajungea aproape de 19.000 de puncte.

Am remarcat și un ecart uriaș între timpul de rulare a testului 3DMark pe iPhone 6 și pe iPhone 5, lucru de așteptat de altfel. iPhone 5 a atins în jur de 5600 de puncte, iar mai multe aflați direct din clip. Nu ramane decat sa asteptam si noi acest flagship Apple in teste!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×