iPhone 6 se lansează În trimestrul 4, iar versiunea de 4.7 inch intra În producție În iulie (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 705 ori
<b>iPhone 6 se lansează În trimestrul 4, iar versiunea de 4.7 inch intra În producție În iulie (Zvon)</b>Suntem în trimestrul 2 al lui 2014 și au reînceput zvonurile despre următorul iPhone. Astfel, azi aflăm că iPhone 6 se va lansa în trimestrul 4 și că producția în masă a variantei sale de 4.7 inch începe în iulie. &nbsp; Versiunea de 5.5...

Suntem în trimestrul 2 al lui 2014 și au reînceput zvonurile despre următorul iPhone. Astfel, azi aflăm că iPhone 6 se va lansa în trimestrul 4 și că producția în masă a variantei sale de 4.7 inch începe în iulie.

Versiunea de 5.5 inch intră în producție în septembrie, conform aceleiași surse. Zvonuri precedente sugerau faptul că terminalul va intra în producție în luna mai, dar acum aflăm că de fapt procesul va începe mai târziu. Au existat mult prea multe scăpări și zvonuri despre cele două variante de iPhone 6 ca totul să fie fals, dacă mă întrebați pe mine.

De această dată informațiile vin din surse japoneze, care citează publicații din Taiwan. E interesant că e menționat un iPhone de 5.5 inch pentru septembrie și nu de 5.7 inch așa cum auzisem cu ceva vreme în urmă. Intrarea acestui mamut în producție mai târziu poate însemna fie că Apple va produce mai puține unități și nu se așteaptă să se vândă bine, sau va acest produs va fi anunțat și lansat după iPhone 6 de 4.7 inch.

Credeți că Apple e gata să depășească acel prag de 4 inch in diagonală?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×