Nokia România ne invită la un concurs pe Facebook În care marele premiu este proaspătul-lansat Nokia X

Autor:  | Publicat în:  Concurs 1.185 ori
<b>Nokia România ne invită la un concurs pe Facebook În care marele premiu este proaspătul-lansat Nokia X</b>După ce ieri vă aduceam informații de la evenimentul de lansare pe plan local a celor două noi terminale din gama X, și anume Nokia X, respectiv Nokia XL, iată că astăzi, filiala locală Nokia România ne invită pe pagina de Facebook să...

După ce ieri vă aduceam informații de la evenimentul de lansare pe plan local a celor două noi terminale din gama X, și anume Nokia X, respectiv Nokia XL, iată că astăzi, filiala locală Nokia România ne invită pe pagina de Facebook să participăm la un concurs în care marele premiu este nimeni altul decât proaspătul-lansat Nokia X.

Pentru a intra în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele 4x Nokia X puse la bătaie, tot ce va trebui să faceți este să accesați pagina de Facebook Nokia România, după care să intrați în aplicația Nokia X Game. Regulile acestui joc le puteți regăsi în imaginea de mai jos.

Nokia România ne invită la un concurs pe Facebook În care marele premiu este proaspătul-lansat Nokia X

Acest concurs se va desfășura în perioada 9 aprilie - 6 mai 2014, urmând ca fericiții câștigători să fie desemnați prin tragere la sorți după ultima zi de concurs. Așadar, dacă vreți să vă numărați printre noii posesori de Nokia X nu trebuie decât să vă înscrieți în aplicație!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×