Samsung Galaxy S5 ajunge În magazinele din România pe 11 aprilie; Iată ce promoții speciale primiți!

1.539 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ajunge În magazinele din România pe 11 aprilie; Iată ce promoții speciale primiți!</b>Pe 11 aprilie e o zi mare pentru fanii Samsung din România, care vor avea șansa de a cumpăra noul Samsung Galaxy S5. La acea dată handsetul ajunge la magazinele din țara noastră, după ce a avut parte de o lansare oficială cu 2 săptămâni în...

Pe 11 aprilie e o zi mare pentru fanii Samsung din România, care vor avea șansa de a cumpăra noul Samsung Galaxy S5. La acea dată handsetul ajunge la magazinele din țara noastră, după ce a avut parte de o lansare oficială cu 2 săptămâni în urmă, eveniment la care a participat colegul Alex.

Ca de obicei când apare ceva nou există și promoții la pachet. Samsung Electronics România a pregătit promoții speciale în magazinul său propriu din AFI Palace Cotroceni. Vineri, începând cu ora 11:11 primii 100 de cumpărători ai noului Galaxy S5 vor primi un pachet de accesorii în valoare de 400 lei. El include un flip cover, un S View cover, încărcător de mașină și o cască Bluetooth.

Va exista și o competiție pentru utilizatori, iar 10 câștigători vor pleca acasă cu un telefon Samsung Galaxy S5 cadou. Telefonul Samsung Galaxy S5 vine cu un ecran Full HD de 5.1 inch foarte arătos, după cum ați văzut și în experiența hands on a colegului Alex, dar și la MWC 2014. Acest terminal este dotat cu o cameră de 16 MP cu captura video 4K, 2 GB RAM și un procesor Snapdragon 801, plus scanner de amprente și senzor cardiac în spate.

Puteți afla ce prețuri practică principalii reitaileri din România, accesând site-urile acestora din lista de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×