"Metalul e greu și rece" - Samsung explica decizia de a folosi o carcasă din plastic pe Galaxy S5

1.863 ori
<b>"Metalul e greu și rece" - Samsung explica decizia de a folosi o carcasă din plastic pe Galaxy S5</b>Inginerii Samsung au acordat recent un interviu celor de la Engadget, ocazie cu care au explicat de ce au ales plasticul pentru carcasa lui Galaxy S5, dar și alte decizii de acest gen. După cum știți cel mai nou Galaxy S vine cu un spate cu...

Inginerii Samsung au acordat recent un interviu celor de la Engadget, ocazie cu care au explicat de ce au ales plasticul pentru carcasa lui Galaxy S5, dar și alte decizii de acest gen. După cum știți cel mai nou Galaxy S vine cu un spate cu perforații și o carcasă din material plastic.

Acest trend a fost adoptat de 99% dintre telefoanele Samsung în ultimii ani, definindu-le abordarea la capitolul design. Motivul pentru care Samsung a ales plasticul și nu metalul este că acesta din urmă ar fi "rece și greu", conform experților. Astfel, ei au ales un material cu o aderență mai bună, iar plasticul are un feeling mai "cald" conform lui Dong Hun Kim, Senior Product Designer.

Schite Samsung Galaxy S5

Textura punctată din spatele lui Samsung Galaxy S5 este bună pentru a exprima vizual volumul acestui handset. S-a discutat și despre software în interviu, aici luând cuvântul Jeeyeun Wang, principalul designer de UX al companiei. Accentul a fost pus pe cele mai folosite funcții de către consumatori, inclusiv camera, browsingul și mesageria, toate primind îmbunătățiri în acest an.

Schite Samsung Galaxy S5

Reprezentanții Samsung au recunoscut că precedentele modele aveau și funcții pe care utilizatorii le folosesc o dată sau de 2 ori pe an. O alegere importantă a fost și aceea de a oferi mai puține funcții foto la vedere și mai multe ascunse, pentru utilizatorii hardcore. Aflați mai multe despre deciziile și chiar sacrificiile Samsung din interviul Engadget de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×