Limbo review: cel mai Întunecat joc de pe iOS, cu o atmosferă fantastică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 854 ori
<b>Limbo review: cel mai Întunecat joc de pe iOS, cu o atmosferă fantastică (Video)</b>Limbo a fost un mega hit pe PC, un joc indie care a strâns peste 100 de premii de-a lungul anilor. Anul trecut el a ajuns și pe iOS, iar noi am decis să îl testăm în sfârșit pe iPad Mini. Acest titlu costă 5 dolari și este un puzzle fizic 2D cu...

Limbo a fost un mega hit pe PC, un joc indie care a strâns peste 100 de premii de-a lungul anilor. Anul trecut el a ajuns și pe iOS, iar noi am decis să îl testăm în sfârșit pe iPad Mini. Acest titlu costă 5 dolari și este un puzzle fizic 2D cu grafică alb/negru și atmosfera sumbră.

Avem parte și de elemente de platforming și de un univers destul de întunecat în acest titlu. Veți fugi de păianjeni uriași, de cauciucuri în flăcări și va trebui să mergeți pe cadavre pentru a traversa un rau. Jocul e foarte sumbru, iar atmosfera e completată de un fundal sonor ce emană tensiune și teamă. Printre puzzle-uri se număra evitarea unor capcane ascuțite, fugă un păianjen uriaș și utilizarea unor pietre sau bușteni pentru a răni arahnida.

Limbo​

Veți putea și să mutați cutii pe care vă veți urca atunci când crește nivelul apei, va trebui să fugiți de creaturi umanoide care trag cu sulițe în voi și în general să supraviețuiți unei mulțimi de provocări. Pentru un joc alb/negru acest titlu face senzație și grafică să nu este absolut deloc rea, decorurile și efectele fiind foarte bine desenate.

Acesta este un joc excelent și foarte bine gândit, dar pe care nu îl recomandăm copiilor. îi dăm o notă de 10 din 10 și îl descărcați de aici.

Prețul actual al tabletei iPad Mini îl puteți afla de aici.

Limbo iOS Review & Gameplay

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×