iPhone 6 va veni cu NFC, Încărcare wireless, antena 4G mai bună și un ecran mult mai mare (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.256 ori
<b>iPhone 6 va veni cu NFC, Încărcare wireless, antena 4G mai bună și un ecran mult mai mare (Zvon)</b>O nouă sursă apropiată de cei de la Venturebeat are informații proaspete despre iPhone 6, care va veni cu câteva tehnologii noi, pe care le detaliem mai jos. Printre altele, terminalul va sosi cu NFC și încărcare wireless. &nbsp; Aflăm că acest...

O nouă sursă apropiată de cei de la Venturebeat are informații proaspete despre iPhone 6, care va veni cu câteva tehnologii noi, pe care le detaliem mai jos. Printre altele, terminalul va sosi cu NFC și încărcare wireless.

Aflăm că acest handset va avea "un ecran mult mai mare", o antenă 4G și încărcare fără fir. Se pare că noul iPhone e aproape de finisare și e testat pentru viteză în rețea și durabilitate în acest moment. Apple ar fi fost gata să includă NFC pe ultimele iPhone-uri, dar la acea vreme sistemul de plăti cu telefonul nu era destul de matur. Acum totul e pregătit pentru lansare, iar telefoanele Apple vor suporta și plăti mobile.

încă nu e clar dacă Apple s-a aliniat la sistemul ISIS de plăți wireless. iPhone 5 și urmașii săi includ suport pentru LTE categoria 4, iar iPhone 6 va trece la categoria 6, care aduce suport pentru download de până la 300 Mbps. Rămâne de văzut în ce mod va fi implementată încărcarea fără fir, fie sub forma unui accesoriu, sau disponibilă deja pe terminal. Cât despre ecran, revenim la zvonurile legate de 4.7 inch și acum apare și rezoluția 1704 x 960 pixeli pentru a păstra ideea de Retina și aspectul 16:9.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×