iPhone 6C ajunge pe web sub formă de fotografii cu spatele carcasei sale; Iată şi comparaţii cu iPhone 5C

1.086 ori
<b>iPhone 6C ajunge pe web sub formă de fotografii cu spatele carcasei sale; Iată şi comparaţii cu iPhone 5C</b>Săptăm&acirc;na trecută s-a scris destul de mult despre faptul că Apple ar pregăti 3 noi versiuni de iPhone pentru 2015, printre care şi un iPhone 6C. Ei bine, astăzi vedem fotografii hands on cu spatele carcasei acestui nou venit, furnizate de...

Săptămâna trecută s-a scris destul de mult despre faptul că Apple ar pregăti 3 noi versiuni de iPhone pentru 2015, printre care şi un iPhone 6C. Ei bine, astăzi vedem fotografii hands on cu spatele carcasei acestui nou venit, furnizate de către futuresupplier.com.

În plus, în câteva imagini vedem o comparaţie între designul lui iPhone 6C şi cel al lui iPhone 5C. Ştim că noul handset va avea un ecran de 4 inch, scanner de amprente şi că va adopta tot o carcasă colorată din policarbonat ca şi predecesorul. În imagini se remarcă faptul că terminalul adopta de această dată un orificiu oval pentru bliţul din spate, ca şi în cazul lui iPhone 5S şi nu rotund ca pe iPhone 5C.

iPhone 6C vs iPhone 5C

Apoi, în zona inferioară observam două seturi de orificii pentru difuzoare şi nu unul ca pe predecesor. În rest, handseturile sunt 90% similare şi e foarte posibil să primim şi un procesor mai puternic la interior, o rezoluţie mai ridicată decât pe iPhone 5C şi o cameră mai bună. Din câte am înţeles preţul va fi mai accesibil decât cel de pornire pentru 5C.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×