iPhone 6c îşi face apariţia într-o serie de randări concept arătoase

Autor:  | Publicat în:  Concepte 582 ori
<b>iPhone 6c îşi face apariţia într-o serie de randări concept arătoase</b>&nbsp; După zeci de randari ale lui Galaxy S6, S6 Edge şi HTC One M9, e momentul şi ca un terminal puţin mai neobişnuit să primească o serie de concepte. E vorba despre un iPhone 6c, care sincer să fiu nu cred că va exista &icirc;n realitate, dar...

După zeci de randari ale lui Galaxy S6, S6 Edge şi HTC One M9, e momentul şi ca un terminal puţin mai neobişnuit să primească o serie de concepte. E vorba despre un iPhone 6c, care sincer să fiu nu cred că va exista în realitate, dar hai să îi dăm o şansă acestui concept.

Acesta e practic un iPhone 6 cu corp de plastic, la fel cum iPhone 5c a fost un iPhone 5 cu carcasa colorată din policarbonat. iPhone 6c păstrează toate liniile de design ale lui iPhone 6, dar aduce şi un colorit nou, iar inelul din jurul butonului Home primeşte şi el nuanţa carcasei. Problema e că iPhone 5c nu a fost chiar cel mai de succes produs de la Apple, cel puţin faţă de alte modele.

iPhone 6c

De aceea, şansele sunt mici să mai existe un iPhone 6c, mai ales că există şi zvonuri că iPhone 5c nu se va mai produce după epuizarea completă a stocului. O nemulţumire pe care o am legat de aceste randari e că avem o cameră în spate care e prea aproape de marginea handsetului şi cumva reuşeşte să iasă mai puţin în relief decât pe iPhone 6.

iPhone 6c îşi face apariţia într-o serie de randări concept arătoase

Telefon iPhone C concept

iPhone 6c

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×