Apple iPhone 6 ar putea avea margini și display curbate, conform unor surse din Japonia

980 ori
<b>Apple iPhone 6 ar putea avea margini și display curbate, conform unor surse din Japonia</b>După numeroase modele iPhone cu design pătrățos, se pare că Apple ar fi gata să treacă la un design ceva mai curbat, dacă ne luăm după blogul japonez Macotakara. Aceștia citează surse de încredere, care afirmă că iPhone 6 va avea display...

După numeroase modele iPhone cu design pătrățos, se pare că Apple ar fi gata să treacă la un design ceva mai curbat, dacă ne luăm după blogul japonez Macotakara. Aceștia citează surse de încredere, care afirmă că iPhone 6 va avea display curbat și margini curbate.

Un astfel de design ar face handsetul să semene cu Galaxy S III spre exemplu, nu chiar cel mai popular design în rândul telefoanelor Samsung. Rețineți totuși că publicația japoneză are obiceiul de a nimeri predicțiile legate de Apple, dar sperăm să nu aibă dreptate de această dată, deoarece un astfel de design nu cred că ar prinde la public.

Se poate spune că noul iPhone va semăna cu modelul de bumper de mai sus, produs de compania japoneză Squair, dacă vreți neapărat o comparație. Curba e destul de mare pentru un handset modern și nu putem fi siguri că Apple va risca o asemenea schimbare de design. Aceeași sursă declară că noul terminal va renunța la fereastră duala pentru antena folosită în spatele lui iPhone 5 și iPhone 5s.

E încă neclar cum va proceda Apple pentru a păstra conectivitatea intactă și a evita un nou Antennagate. Vouă cum vi se pare ideea unui iPhone curbat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×