iPhone 7 Jet Black ar fi greu de fabricat, de aceea modelele în această nuanţă sunt greu de găsit

1.386 ori
<b>iPhone 7 Jet Black ar fi greu de fabricat, de aceea modelele în această nuanţă sunt greu de găsit</b>Nuanța Jet Black destinată noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus este cu siguranță una dintre cele mai populare culori pentru care publicul optează. Cu toate acestea, șansele de a pune mâna pe o asemenea variantă acum sunt unele foarte mici datorită

Sunt sigur că aţi aflat deja că e foarte greu să pui mâna pe un iPhone 7 Jet Black în aceste zile, nu pentru că ar fi alunecos în mod special, ci pentru că e greu de găsit, stocurile fiind goale mai peste tot. E şi un motiv pentru acest lucru şi anume faptul că procesul de producţie de la Apple e puţin mai complex decât la restul variantelor de culoare.

Celebrul analist Ming-Chi Kuo confirmă acest lucru şi a declarat într-o discuţie cu investitorii că e greu să fie produse cantităţi mari de iPhone-uri Jet Black. Acest model are o rată a producţiei de 60-70%, deci nu e o eficienţă prea ridicată. Ce înseamnă acest lucru? Furnizorii de componente produc părţi ale carcasei care nu întrunesc standardele Apple.

Nu e foarte clar care e problema şi dacă e pur şi simplu o chestiune de luciu sau de funcţionalitate, dar cert e că Apple nu le aprobă. O altă problemă ar fi cererea ridicată pentru modelele Jet Black, probabil cele mai solicitate în rândul publicului. Un studiu realizat de către firma acestui analist a arătat că 30-35% dintre precomenzile globale de iPhone 7 au fost unități Jet Black.

Doar în China 50% dintre comenzi au fost pentru terminale de această culoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×