iPhone 7 Plus în varianta pe roșu este scos din cutie de MKBHD! O nuanță ce impresionează youtuberul!

2.862 ori
<b>iPhone 7 Plus în varianta pe roșu este scos din cutie de MKBHD! O nuanță ce impresionează youtuberul!</b>Doar ieri ce era anunțată varianta pe roșu destinată lui iPhone 7 și iată că deja apar și primele materiale de tip unboxing. Un astfel de clip vine din parte celebrului MKBHD, youtuber ce se declară de-a dreptul fascinat de această nuanță pe care Apple

În cursul zilei de ieri cei de la Apple au anunțat câteva produse interesante, precum acea nouă tabletă iPad de 9.7 inch despre care v-am vorbit aici, dar și o variantă pe roșu destinată modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Un asemenea produs a sosit la scurt timp pe masa celebrului youtuber Marques Brownlee a.k.a MKBHD care ne prezintă acum un unboxing, chiar primul din online pentru varianta roșie.

iPhone 7 Plus Rosu

Vedem din start că și pachetul de retail a suferit modificări estetice, dar la interior lucrurile rămân familiare. Găsim câteva manuale, telefonul și desigur accesoriile. Youtuber-ul s-a declarat impresionat de această variantă de culoare, fiind vorba despre o nuanță ce păstrează textura mată pe care o avem și în cazul versiunii pe negru mat.

iPhone 7 Rosu

Singurul lucru pe care MKBHD nu îl înțelege, este de ce Apple nu a mers pe un panou frontal negru, culoare care s-ar fi potrivit de minune cu acea nuanță de roșu și care ar fi contribuit și la 'ascunderea' marginilor laterale ale ecranului. El ne propune și alternative precum schimbarea panoului frontal alb cu unul negru de pe alt telefon, sau aplicarea unui skin.

iPhone 7 Rosu

Există și posibilitatea de a achiziționa un skin roșu pentru întreg telefonul, cu toate că nu va fi același lucru precum 'the real deal'. Vă amintim că această variantă pe roșu se regăsește doar pe modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus de 128 și 256 GB, prețurile începând de la 749 dolari în SUA. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×