iPhone 8 în varianta cu display curbat ar urma să ofere o diagonală de 5.8 inch potrivit celor mai noi speculații

1.657 ori
<b>iPhone 8 în varianta cu display curbat ar urma să ofere o diagonală de 5.8 inch potrivit celor mai noi speculații</b>Anul 2017 marchează și aniversarea de 10 ani de la debutul primului iPhone pe piață, acest eveniment punând o presiune destul de mare asupra companiei din Cupertino care trebuie să-și mulțumească fanii după câțiva ani buni de zero inovație la capitolul

În 2017 se vor împlini 10 ani de la debutul primului iPhone pe piață, eveniment ce pune o presiune destul de mare pe Apple în situația în care de mai bine de doi ani fanii brandului din Cupertino așteaptă un refresh serios la capitolul design pentru smartphone-urile ce rulează iOS. Deja se știe faptul că vom primi nu mai puțin de 3 noi iPhone-uri anul viitor, unul dintre acestea urmând a fi 'cel mai cel'.

Așteptăm să vedem aici un display cu margini curbate care să ofere și tehnologia OLED, display care potrivit celor de la DigiTimes ar urma să măsoare 5.8 inch în diagonală. Aparent, se estimează livrarea a 60-70 milioane de asemenea iPhone-uri anul viitor, cu mențiunea că producătorul panourilor, Samsung Display este pregătit să furnizeze aproximativ 20 milioane de unități în maxim o lună către Apple. 

Aceeași publicație notează faptul că celelalte două modele iPhone din 2017 vor adopta panouri standard LCD cu diagonale de 4.7, respectiv 5.5 inch. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×