iPhone 7 Plus versus Google Pixel XL în bătălia camererelor marca SuperSaf: Pixel stă mai bine la selfie şi focalizare, iPhone la detalii in low light (Video)

1.533 ori
<b>iPhone 7 Plus versus Google Pixel XL în bătălia camererelor marca SuperSaf: Pixel stă mai bine la selfie şi focalizare, iPhone la detalii in low light (Video)</b>SuperSaf ne prezintă astăzi un nou video comparativ, de această dată înfruntându-se modelele iPhone 7 Plus și Google Pixel XL la capitolul fotografiere și captură video. Ca de fiecare dată avem parte de numeroase teste comparative, la capitolul selfie,

Azi a venit rândul unui nou test marca SuperSaf, care compară iPhone 7 Plus şi Google Pixel XL de această dată. Se duelează aici o cameră duala de 12 MP, cu lentila telephoto şi zoom optic 2X pe modelul Apple cu una singulară de 12.3 MP pe modelul Google, care aduce şi telemetru laser şi PDAF.

Mostra foto Google Pixel XL - iPhone 7 Plus

Ca şi la precedentele teste, iarăşi device-ul Apple pare să aibă un microfon mai subţire decât rivalul său. iPhone 7 Plus captează mai multă lumină la filmare, în mod clar, faţă de rivalul Google. Mult lăudata stabilizare electronică avansată de pe Pixel XL se descurcă OK până ce YouTuberul începe să alerge, iar acolo iPhone 7 Plus triumfă, având OIS bun.

Mostra foto Google Pixel XL - iPhone 7 Plus

Autofocalizarea are o viteză fantastică pe Pixel XL, clar peste iPhone 7 Plus şi i-ar pune probleme chiar şi lui Galaxy S7, zicem noi. La selfie-uri Pixel XL are un dynamic range mai bun şi culori mai realiste. Captura macro e excelentă pe ambele modele, duelul fiind la egalitate şi foarte greu de decis un câştigător aici. Pixel XL scoate mai bine în evidenta umbrele.

Mostra foto Google Pixel XL - iPhone 7 Plus

Şi la captura landscape e un duel strâns, dar Pixel XL are culori mai vii, iar iPhone 7 Plus mai reci. În condiţii low light, Pixel XL prinde mai multă lumină, dar iPhone 7 Plus are imaginea mai clară când dăm zoom in. Şi la interior se descurcă mai bine iPhone 7 Plus, cu lumina dată la minim. Bătălia a fost în mare strânsă, cu un model câştigând o parte din dueluri şi celălalt revanşându-se la celelalte capitole. Un egal ar fi un rezultat corect aici, doar că Pixel XL a fost puţin peste aşteptări.

Mostra foto Google Pixel XL - iPhone 7 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×