Samsung Galaxy S8 ar putea aduce o baterie LG la bord; sud-coreenii iau în calcul un parteneriat

Autor:  | Publicat în:  Samsung  LG 1.240 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar putea aduce o baterie LG la bord; sud-coreenii iau în calcul un parteneriat</b>Prin intermediul publicatiei KoreaHerald aflăm astăzi că cei de la Samsung poartă discuții cu LG pentru un parteneriat ce implică aprovizionarea cu baterii LG necesare smartphone-ului Galaxy S8 a cărui lansare este programată pentru MWC 2017, târg de

După cum aflăm astăzi prin intermediul celor de la KoreaHerald.com, se pare că Samsung poartă discuții cu cei de LG Chem pentru un posibil parteneriat ce are ca scop diversificarea furnizorilor de baterii. Desigur, totul se întâmplă ca urmare a problemelor întâlnite de către Samsung cu bateriile aflate la interiorul modelului Galaxy Note 7, aceste unități fiind produse de către filiala proprie Samsung SDI și de către chinezii de la ATL.

Dacă acordul se va realiza, atunci ne putem aștepta ca flagship-ul Samsung Galaxy S8 să vină la pachet cu o baterie produsă de către sud-coreenii de la LG. Aparent, au existat și zvonuri care indicau faptul că Samsung a apelat la LG pentru un lot uriaș de baterii necesare pentru programul de înlocuire a modelelor Note 7 din septembrie, dar cei de la LG nu au putut realiza aceste componente într-un timp atât de scurt.

Rămâne de văzut dacă acest parteneriat se va întâmpla, și dacă modelul Galaxy S8 așteptat la MWC 2017 va opta pentru un design mai diferit care să permită accesul utilizatorilor la baterie - element ce începe a fi vehiculat în ultima perioadă în mediul online. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×