O nouă problemă pentru modelele iPhone: unități iPhone 7 matte black au început să piardă vopsea

7.312 ori
<b>O nouă problemă pentru modelele iPhone: unități iPhone 7 matte black au început să piardă vopsea</b>Lansarea smartphone-urilor iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu a fost lipsită de câteva probleme descoperite de către utilizatori ulterior achiziției. Au trecut totuși luni bune de atunci și iată că acum apare în peisaj o nouă problemă și anume decojirea panoulu

A aparut o nouă problemă pentru modelele iPhone, ce are de-a face cu faptul că unități matte black de iPhone 7 au început să piardă vopsea. Practic stratul de vopsea ce a aderat la aluminiu se "cojeste", lasând în urmă zgârieturi albicioase.

iPhone 7

O discuție de pe Apple Community a semnalat problema, iar comunitatea a inceput să o discute încă din noiembrie. Totuși discuțiile s-au intensificat în ultimele zile, topicul primind 3 pagini noi de raspunsuri. Aceste zgârieturi și pierderi de vopsea se semnalează cel mai des în zona difuzoarelor și majoritatea celor afectați au folosit huse pe terminalele lor.

iPhone 7

O teorie este ca acea zona a difuzoarelor e afectată pentru că utilizatorul stă mereu cu mâinile acolo și aparent grăsimea și uleiurile pielii noastre ar afecta compoziția chimică a vopselii de pe iPhone. Alte cazuri au semnalat acest "chipping" în zona butoanelor de volum sau Do Not Disturb, iarăși porțiuni în care stăm mereu cu degetele.

Apple a ignorat problema, afirmând că este o uzură normala, care nu e acoperită de garanția standard. Probleme similare au aparut și la varianta slate black de iPhone 5, când utilizatorii se plângeau de acceași vopsea care se lua. Ceva îmi spune că dacă scandalul ia proporții va reacționa și Apple mai decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×