iPhone 6s va primi o cameră de 12 MP cu captura low light mai bună, conform furnizorilor de componente

857 ori
<b>iPhone 6s va primi o cameră de 12 MP cu captura low light mai bună, conform furnizorilor de componente</b>O sursă apropiată de Apple şi conectată la furnizorii de componente a oferit &icirc;n această săptăm&acirc;nă detalii despre camerele de pe viitoarea generaţie de modele iPhone. Aparent ar fi vorba de o cameră de 12 megapixeli &icirc;n cazul...

O sursă apropiată de Apple şi conectată la furnizorii de componente a oferit în această săptămână detalii despre camerele de pe viitoarea generaţie de modele iPhone. Aparent ar fi vorba de o cameră de 12 megapixeli în cazul noilor handseturi, care se va descurca bine în condiţii low light.

Nu avem cifre clare, dar pe lângă rezoluţia de 12 MP aflăm că noul iPhone va integra un senzor mai mare, ceea ce înseamnă o deschidere mai mare. La rândul său aceasta înseamnă abilitatea de a captura mai multă lumină. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au lentile cu deschidere F/2.2, dar rivalii Galaxy S6 şi LG G4 au deschideri mai generoase, precum F/1.9, respectiv F/1.8.

În luna mai a acestui an apăreau zvonuri că iPhone 6s ar urma să folosească un senzor RGBW de la Sony, care adaugă şi un sub pixel alb pe lângă cei standard RGB. Apple ar fi comandat lentile cu 5 elemente potrivite unui senzor de 12 MP de la partenerii săi furnizori de componente. Producţia în masa ar fi început deja şi totul decurge conform planului. O generaţie "S" de iPhone aduce în mod tradiţional şi o cameră mai bună şi ne aşteptăm ca Apple să ne surprindă la acest capitol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×