iPhone 7 ar putea sosi într-o variantă dual SIM şi cu carcasă rezistentă la apă, conform unor surse din China

1.148 ori
<b>iPhone 7 ar putea sosi într-o variantă dual SIM şi cu carcasă rezistentă la apă, conform unor surse din China</b>La fel cum Galaxy S7 a &icirc;nceput să primească tot mai multe zvonuri şi scăpări după lansarea lui Note 6 şi Galaxy S6 Edge+, iPhone 7 e pe buzele tuturor, deşi iPhone 6s e de abia lansat. Azi aflăm de la o serie de surse din China că viitorul...

La fel cum Galaxy S7 a început să primească tot mai multe zvonuri şi scăpări după lansarea lui Note 6 şi Galaxy S6 Edge+, iPhone 7 e pe buzele tuturor, deşi iPhone 6s e de abia lansat. Azi aflăm de la o serie de surse din China că viitorul iPhone ar putea avea o variantă dual SIM.

Astfel, iPhone 7 va sosi cu suport dual SIM, dual standby, ceea ce putem deduce ca încă o mişcare pentru a cuceri piaţa chineză. E cunoscut faptul că în această ţară sunt foarte populare terminalele dual SIM, foarte mulţi producători asiatici lansând direct telefoane cu două sloturi SIM şi nu şi o variantă single SIM. Pentru început Apple ar lansa doar în anumite zone modelele sale cu două sloturi SIM, dar cunoscând Apple şi dorinţa lor de profit, îmi e greu să cred că ar risca să piardă şansa de a vinde încă un telefon, mai degrabă decât să permită să foloseşti două cartele pe un singur handset.

În plus, se vorbeşte şi despre un iPhone 7 cu carcasa rezistentă la apă şi o întoarcere la formatul cu spate din sticlă. Şi aceste veşti din tot din China, sursele afirmând că terminalul va fi unul "super slim", ceea ce am dedus şi din acel brevet recent pentru jackul audio in forma de litera „D”. Inevitabil la apariţia unui iPhone 7 cu sticlă în spate toată lumea ar spune că Apple a urmat aceeaşi direcţie ca Samsung, după modelele Note 5 şi Galaxy S6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×