Noul iPhone va avea ecran de 4 inch, va sosi În trimestrul 3 (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.088 ori
<b>Noul iPhone va avea ecran de 4 inch, va sosi În trimestrul 3 (Zvon)</b>Dacă nu cu mult timp în urma vedeam pe Reuters un articol în care aproape că se confirma faptul că următorul iPhone va avea un ecran de 4.5 sau 4.6 inch, acum iată că din nou a fost negată și această informație și apare o nouă teorie....

Dacă nu cu mult timp în urma vedeam pe Reuters un articol în care aproape că se confirma faptul că următorul iPhone va avea un ecran de 4.5 sau 4.6 inch, acum iată că din nou a fost negată și această informație și apare o nouă teorie. Astăzi aflăm că iPhone 5 va avea un display de 4 inch și că se va lansa în trimestrul 3.

în ultima vreme s-a tot vehiculat informația că vom vedea un eveniment de lansare pentru noul telefon Apple la vară, dar se pare că el va avea loc în toamnă. Bănuiesc că Apple va urma rețeta de anul trecut și ne va prezenta întâi iOS 6.0 în vară, apoi va lansa noul iPhone și actualizarea la iOS 6.0 pentru terminalele compatibile. Trebuie să recunosc că un iPhone de 4.5 inch sună puțin nerealist și după ce Steve Jobs s-a luptat să păstreze diagonală la 3.5 inch, saltul la 4 inch nu pare chiar atât de deranjant. în plus, sunt sigur că echipa de designeri Apple poate să integreze un ecran de 4 inch edge to edge astfel încât telefonul nou să fie la fel de lat sau chiar mai puțin lat și gros ca iPhone 4S.

Alte zvonuri afirmă că iPhone 5 va adopta un design unibody și revenind puțin la ecran, dacă se mărește diagonala atunci va trebui umblat și la rezoluție, pentru a păstra standardul Retina Display. Idealul ar trebui să fie undeva pe la 1024 x 768 pentru ca ecranul de 4 inch să fie un Retina Display. în privința hardware-ul ne așteptam ca următorul telefon Apple să fie dotat cu procesorul A5X de pe iPad 3 și 1 GB RAM, plus un chipset LTE și suportul pentru acest standard. V-ar tenta un astfel de iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×