HTC M8 va dispune de o carcasă realizată aproape În Întregime din aluminiu

1.130 ori
<b>HTC M8 va dispune de o carcasă realizată aproape În Întregime din aluminiu</b>Odată cu modelul One, taiwanezii de la HTC ne-au obișnuit cu design-ul și feeling-ul premium lăsat de o carcasă realizată din aluminiu. Potrivit unor surse, se pare că în acest an, cea de-a 2-a generație a lui One va dispune de o carcasă...

Odată cu modelul One, taiwanezii de la HTC ne-au obișnuit cu design-ul și feeling-ul premium lăsat de o carcasă realizată din aluminiu. Potrivit unor surse, se pare că în acest an, cea de-a 2-a generație a lui One va dispune de o carcasă realizată aproape în întregime din aluminiu.

Acest lucru vine după ce aflam că la modelul anterior One s-au utilizat mai multe materiale plastice pentru acoperirea anumitor zone, cum ar fi cele care integrează antenele GSM și wireless. De această dată, zonele de plastic vor dispărea aproape în totalitate pe noul HTC M8, ca rezultat al inginerilor care au reușit să creeze antente mult mai performante.

De asemenea, se zvonește că butonul power pe HTC M8 va fi poziționat acum în partea dreaptă , în timp ce jack-ul audio se va afla în partea de jos. Se așteaptă ca HTC M8 să vină încă de la lansare în 5 variante de culoare: argintiu, roșu, auriu, gri închis și albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×