Phabletul iPhone 6 de 5.5 inch ar putea fi amânat până În 2015, din cauza unor probleme de producție

843 ori
<b>Phabletul iPhone 6 de 5.5 inch ar putea fi amânat până În 2015, din cauza unor probleme de producție</b>Reputatul analist Ming-Chi Kuo are noi informații despre evoluția proiectului iPhone 6, care aparent nu merge prea bine, cel puțin când vine vorba de versiunea de 5.5 inch a handsetului. După ce în urmă cu o săptămâna aflam că iWatch ar putea...

Reputatul analist Ming-Chi Kuo are noi informații despre evoluția proiectului iPhone 6, care aparent nu merge prea bine, cel puțin când vine vorba de versiunea de 5.5 inch a handsetului. După ce în urmă cu o săptămâna aflam că iWatch ar putea fi amânat, acum și phabletul Apple e posibil să întârzie până în 2015.

Se pare că Apple ar avea probleme cu panoul touch in-cell de pe terminal, dar și cu lipsa de uniformitate a culorii noii carcase din metal. Astfel, iPhone 6 de 5.5 inch ar putea debuta de abia la anul, doar modelul de 4.7 inch sosind în 2014, conform analistului de la KGI Securities. El este o sursă de încredere, prezicând întocmai toate datele legate de ultimele modele iPhone și iPad înainte de lansarea lor.  
 
iPhone 6 în variantă de bază e în continuare așteptat la toamnă, dar și acest model are unele probleme cu același panou touch cu tehnologie in-cell. Ele se complică pe o diagonală mai mare, sensibilitatea touch fiind afectată la marginile panoului. Ming-Chi Kuo a precizat și că nu se așteaptă că un panou din safir cu diagonală de 5.5 inch să treacă de drop test prea curând, deci încă un motiv de amânare.  
 
La toamnă vom mai primi și un iPhone 5s și 5c cu preț scăzut, pe lângă iPhone 6, iar în cel mai bun caz phabletul ar putea sosi în trimestrul 4, dacă se rezolvă problemele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×