iPhone 7s Plus primeşte în sfârşit timp în lumina reflectoarelor, vine cu spate din sticlă; Iată o machetă!

1.615 ori
<b>iPhone 7s Plus primeşte în sfârşit timp în lumina reflectoarelor, vine cu spate din sticlă; Iată o machetă!</b>După sute de leak-uri asociate lui iPhone 8 vine astăzi rândul phablet-ului iPhone 7s Plus să petreacă puțin timp în lumina reflectoarelor. Vedem în imaginile de mai jos macheta acestui dispozitiv care pare a sosi cu un spate din sticlă ce va

Sătui de iPhone 8 şi leak-urile sale? Azi îl vedem şi pe foarte puţin scăpatul iPhone 7s Plus, în varianta machetă şi aflăm că va avea spate din sticlă. Ştim că terminalul va sosi cel mai probabil luna viitoare şi va avea o versiune de 4.7 inch şi una de 5.5 inch.

iPhone 7s Plus

În general variantele "S" de iPhone aduc îmbunătăţiri de cameră şi păstrează totuşi intact design-ul generaţiei anterioare. Trebuie spus că fotografiile pe care le vedeţi aici vin de la o sursă de încredere şi anume zvonacul Sonny Dickson, care a mai avut scăpări reale de produse Apple nelansate încă. O noutate ar fi utilizarea unui spate din sticlă, în locul carcasei metalice unibody văzută în ultimii ani.

iPhone 7s Plus

Se discută şi despre includerea încărcării prin inducţie pe terminal, unul dintre motivele pentru care a fost aleasă sticla de altfel. Pe de altă parte iPhone 8 va aduce un ecran edge to edge OLED, un design complet nou şi probabil va avea şi el sticlă în spate şi încărcare wireless. Pentru iPhone 7s se discută despre includerea unui procesor Apple A11 şi 64 GB stocare ca versiune de bază.

În mare formatul pare să nu se fi schimbat prea mult la iPhone 7s faţă de iPhone 7, doar că parcă acea cameră duală pare să iasă cam mult în relief. E drept punem unele elemente mai slabe de finisaj şi pe seama faptului că vedem doar o machetă aici. Să vedem şi dacă va fi gata încărcarea prin inducţie la timp, existând zvonuri că ar putea sosi dezactivată pe noile iPhone-uri. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×