iPhone 8 ar putea fi amânat, conform analiștilor Morgan Stanley; L-am putea vedea doar în 2018

1.049 ori
<b>iPhone 8 ar putea fi amânat, conform analiștilor Morgan Stanley; L-am putea vedea doar în 2018</b>Ultimele 2 săptămâni ne-au adus multe informații și știri alarmiste despre dezvoltarea lui iPhone 8 și lucrurile nu par a merge prea bine. Am aflat că terminalul ar putea debuta cu funcții dezactivate și că Apple are probleme cu partenerii hardware..

Ultimele 2 săptămâni ne-au adus multe informații și știri alarmiste despre dezvoltarea lui iPhone 8 și lucrurile nu par a merge prea bine. Am aflat că terminalul ar putea debuta cu funcții dezactivate și că Apple are probleme cu partenerii hardware, fiind nevoită să își cumpere unelte de producție. Azi analiștii par convinși că iPhone 8 nu va fi gata de debut în acest an.

Cei de la Morgan Stanley au scris într-un raport nou că viitorul ciclu de upgrade Apple, cel principal ar putea fi împins până în 2018. iPhone 7s și 7s Plus vor sosi în această toamnă, iar iPhone 8 la începutul anului viitor.  Printre problemele întâlnite de flagship se număra cele cu integrarea lui Touch ID în ecran, numărul de panouri OLED disponibile sau producția senzorilor foto.

iPhone 8 ar putea fi amânat, conform analiștilor Morgan Stanley; L-am putea vedea doar în 2018

Ultimele scăpări și informații indicau o amânare până în noiembrie, dar acum se ajunge la 2018 chiar. Analista Katy Huberty consideră totuși că și dacă vine mai târziu iPhone 8 tot va rămâne tentant pentru fanii die hard Apple. E vorba despre cel mai mare upgrade tehnologic Apple, un telefon cu încărcare wireless, ecran OLED, senzori 3D și AR, plus un design nou.

Graficul de mai sus indică predicții pentru vânzările lui iPhone 8 modificate în acord cu cele mai noi informații despre problemele de producție. Grosul vânzărilor e programat pentru trimestrul întâi din 2018. Analiştii au lăsat totuşi loc pentru o portiţă de lansare în octombrie, cel mai optimist deadline posibil pentru 2017. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×