Xiaomi Mi 6c ar urma să inaugureze procesorul Xiaomi Surge S2, rival pe măsură lui Snapdragon 660

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.137 ori
<b>Xiaomi Mi 6c ar urma să inaugureze procesorul Xiaomi Surge S2, rival pe măsură lui Snapdragon 660</b>Dacă 2016 a stat sub semnul lui Snapdragon 625, ca un chipset cheie în zona midrange, Snapdragon 660 e acum vârful de lance printre midrangere. Ca atare rivalii, precum noul chipset Xiaomi Surge S2 și-l fixează ca țintă de întrecut. Azi aflăm că procesoru

Dacă 2016 a stat sub semnul lui Snapdragon 625, ca un chipset cheie în zona midrange, Snapdragon 660 e acum vârful de lance printre midrangere. Ca atare rivalii, precum noul chipset Xiaomi Surge S2 și-l fixează ca țintă de întrecut. Azi aflăm că procesorul Xiaomi va debuta pe telefonul Mi 6c.

Trebuie spus că Xiaomi nu e chiar mulțumită de vânzările lui Xiaomi Mi 5c și implicit ale procesorului Surge S1. Totuși rămâne în cărți versiunea Surge S2. care va sosi pe Xiaomi Mi 6c. Marea problemă a primului chipset Surge a fost compatibilitatea limitată la nivel de rețele telecom. Deocamdată Surge S2 e în fază de test, deci nu avem o idee când va debuta variantă finală.
 
Știm că Xiaomi colaborează cu Nokia și ar urmă să le furnizeze chipset-uri Surge pentru terminale viitoare. Nokia ar fi avut un roadmap de telefoane și procesoarele asociate scăpat pe web recent, iar MediaTek și Qualcomm Snapdragon dominau acea listă.
 
Cert e că Xiaomi vrea să înceapă să conteze cel puțin la fel de mult că Huawei și al sau Kirin pe piață chipset-urilor pentru mobil. Primul Surge S nu a fost chiar foarte performant, de aceea privim cu precauție toate aceste declarații de forță și promisiuni. Surge S1 este un chipset de 28 nm, cu 8 core-uri Cortex A53 la 2.2 GHz. Era echivalentul lui Snapdragon 625 și HiSilicon 655 la debut. Așteptăm acum trecerea la 14 nm cu Surge S2.   

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×