iPhone 8 ar putea oferi scanare facială chiar şi când telefonul se află pe masă, recunoaștere la unghiuri ciudate

1.092 ori
<b>iPhone 8 ar putea oferi scanare facială chiar şi când telefonul se află pe masă, recunoaștere la unghiuri ciudate</b>Cele mai recente zvonuri ajunse online scot la iveală faptul că iPhone 8 ar putea oferi un sistem de scanare avansat, unul care va funcționa și atunci când telefonul este pe masă - funcționând astfel la unghiuri ciudate. Tehnologia este complet

Firmware-ul lui Apple HomePod continuă să fie darnic cu scăpările şi azi aflăm detalii extra despre scanarea facială. De la aceeaşi sursă aflasem informaţii despre formatul lui iPhone 8, dar şi despre camera sa şi o funcţie SmartCam.

Cea mai nouă descoperire din firmware se aliniază cu ce auzisem deja şi anume că Apple ar dori să înlocuiască Touch ID cu un sistem avansat de recunoaştere facială. Acesta are numele de cod Pearl ID deocamdată. Cei de la iHelp.BR au descoperit o funcţie, opţiune sau setare sub codul "resting.pearl.unlock", care permite deblocarea telefonului în vreme ce se află pe masă, pe birou sau orice suprafaţă plată.

Referinţa apare în codul sursă al firmware-ului lui Apple HomePod. Se pare că Pearl a fost deja deschis pentru dezvoltatori, lucru care a luat ceva în cazul lui Touch ID, deci Apple se mişcă repede. O recunoștere facială la un aşa nivel sună uimitor, mai ales dacă ne gândim la distanţa şi la unghiurile extreme de vizualizare la care operează sistemul.

Secretul ar fi o serie de senzori pe infraroşu care cartografiază fața utilizatorului, chiar şi în zone mai întunecate şi chiar şi dacă unghiurile sunt ceva mai ciudate. Abia aşteptăm o disecţie a senzorilor aferenţi odată ce va fi lansat telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×